Muffins med spelt, kokos og bær
- 12 Personer
Kage
300 g | speltmel |
100 g | kokosmel |
35 g | havreflager |
1 spsk. | bagepulver |
150 g | fint rørsukker |
1 knsp. | salt |
- | Korn af 1 fed vaniljestang |
2 spsk. | honing |
1 stk. | æg |
3 dl. | mælk |
3 dl. | neutral olie |
150 g | friske hind- eller blåbær. |
150 g | friske hind- eller blåbær. |
Topping
2 spsk. | mandel- eller hasselnøddeflager |
2 spsk. | rørsukker eller sukkerrørskrystaller |
- | Frysetørrede solbær og geranium |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200°.
-
2Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
-
3Tag en anden skål, og pisk honning, æg, mælk og olie sammen, bland de 2 skåles indhold, og tilsæt hindbær.
-
4Fordel dejen i 12 muffinforme.
-
5Bland mandelflager og rørsukker, drys blandingen på toppen af kagerne, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne.
-
6Pynt med lidt frysetørrede solbær og evt. rosengeranium.