Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 l. | vand (stuetemperatur) |
30 g | gær |
1.1 kg | hvedemel |
200 g | fuldkornsmel |
25 g | salt |
1 dl. | hel boghvede |
2 spsk. | birkes |
2 spsk. | havregryn |
Sæt en lille bradepande med kogende vand ind i bunden af ovnen, når du sætter bollerne ind. Så får du en smukkere og mere lækker overflade på bollerne.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10