Mexicansk grøntsagssnack
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | spidskål eller hvidkål |
250 g | cherrytomat |
2 stk. | avocadoer |
50 g | tortillachips |
- | jalapenos chili evt. |
Dressing
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 fed | presset hvidløg. |
2 spsk. | tomatkoncentrat |
4 tsk. | olivenolie |
2 tsk. | æbleeddike, vineddike eller friskpresset limesaft |
2 spsk. | vand |
- | salt |
Sådan gør du
-
1Bland ingredienserne til dressingen.
-
2Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
-
3Bland kål og dressing og smag til med salt og eddike, anret på fad.
-
4Halver tomaterne og læg dem over.
-
5Ved serveringen: Halver avocadoerne, tag stenene og kødet og skær avocadokødet i skiver, dryp evt. skiverne let med eddike eller limesaft og fordel dem over salaten.
-
6Knus chipsene let over og pynt evt. med jalapenos-chilier.