Mexicansk grøntsagssnack

Sundt og velsmagende tilbehør til mexicansk mad. Eller som tilbehør til bøffer, koteletter, laks, sej, multe – for eksempel med ovnfritter til.
Mexicansk grøntsagssnack
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g spidskål eller hvidkål
250 g cherrytomat
2 stk avocadoer
50 g tortillachips
- jalapenos chili evt.

Dressing

1 tsk. stødt spidskommen
1 fed presset hvidløg.
2 spsk. tomatkoncentrat
4 tsk. olivenolie
2 tsk. æbleeddike, vineddike eller friskpresset limesaft
2 spsk. vand
- salt

Sådan gør du

  1. 1.Bland ingredienserne til dressingen.
  2. 2.Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
  3. 3.Bland kål og dressing og smag til med salt og eddike, anret på fad.
  4. 4.Halver tomaterne og læg dem over.
  5. 5.Ved serveringen: Halver avocadoerne, tag stenene og kødet og skær avocadokødet i skiver, dryp evt. skiverne let med eddike eller limesaft og fordel dem over salaten.
  6. 6.Knus chipsene let over og pynt evt. med jalapenos-chilier.
Se, hvad vi ellers skriver om: #mexico, #snacks og tilbehør og #vegetar