Mellemøstlig pitapizza
AFTENSMAD

Mellemøstlig pitapizza

En hurtig snack eller et nemt aftensmåltid får du med disse mellemøstlige pitapizzaer. Er du ok med koldt kød, kan de også laves til madpakken dagen efter. Giv creme fraiche med i en bøtte ved siden af.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. pitabrød
300 g hakket oksekød
2 spsk. olivenolie
150 g cherrytomater i små tern
1 håndfuld frisk persille og/eller mynte, finthakket
1 stk. rødløg finthakket
1 spsk. tomatpure
2 fed hvidløg revet
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. sød paprika
1 tsk. tørret oregano
- salt og sort peber

Tilbehør

- cremefraiche
- salat
- et par skiver rå løg

Sådan gør du

  1. 1
    Kom kødet i en skål og smuldr det let, til det er findelt. Kom resten af ingredienserne i, og rør, indtil det hele er godt blandet og fordelt.
  2. 2
    Lad farsblandingen trække i ca. 15 min. Varm imens ovnen op til 210 C varmluft.
  3. 3
    Læg pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel farsblandingen på pitabrødene, og smør den ud i et ensartet lag, helt ud til kanten af brødet.
  4. 4
    Bag brødene i ca. 10 min., til overfladen er gylden og kanten sprød. Server straks, toppet med salat, cremefraiche og løg.