Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
8 stk | pitabrød |
300 g | hakket oksekød |
2 spsk. | olivenolie |
150 g | cherrytomater i små tern |
1 håndfuld | frisk persille og/eller mynte, finthakket |
1 stk. | rødløg finthakket |
1 spsk. | tomatpure |
2 fed | hvidløg revet |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | tørret oregano |
- | salt og sort peber |
- | cremefraiche |
- | salat |
- | et par skiver rå løg |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10