Redaktionen anbefaler






stk. | pasteuriseret æggeblomme |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | dijonsennep |
2.5 dl | neutral olie, f.eks solsikkeolie |
1 spsk. | hvidvin kan undlades |
spsk. | citrons saft eller hvidvinseddike |
Der findes et utal af mere eller mindre klassiske og kulturelt baserede variationer af mayonnaise. Prøv dem i din burger! Middelhavs-aioliUdskift 1 dl af solsikkeolien med olivenolie af høj kvalitet. Smag på olien, inden du tilsætter den, smager den ikke godt ren, smager din mayo heller ikke godt med den i. Til sidst smages mayonnaisen til med masser af citronsaft, friskrevet hvidløg og salt.Amerikansk chili/barbecueSmag den færdige mayonnaise til med lidt sød chilisauce eller barbecuesauce, røget paprika eller røgsalt og lidt revet hvidløg. Thai-curryUdelad sennep og smag mayoen til med limesaft og karrypasta i stedet for eddike og peber.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10