Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | honning |
2 tsk. | revet limeskal |
- | saft af 1 lime |
1.5 tsk. | fint salt |
stk. | Chili, finthakket |
4 stk. | kyllingelår med både over- og underlår |
300 g | majskerner fra frost |
2 spsk. | fløde |
- | salt og peber |
400 g | sugarsnaps |
1 dl. | oliven |
- | merian |
- | Milde syltede chili |
Sådan gør du
-
1Bland marinaden i en ildfast form og vend kyllingen heri.
-
2Sæt kyllingen i køleskab og mariner 2-8 timer.
-
3Sæt fadet i en kold ovn og skru op på 225 grader.
-
4Steg kyllingen i ca. 45 minutter, indtil den er gennemstegt.
-
5Kom majskerner og fløde i en gryde og kog op, indtil majsen er optøet.
-
6Kom majs- og flødeblandingen i en blender og blend den til puré.
-
7Smag til med salt og peber.
-
8Kog sugarsnaps i 1-2 minutter i letsaltet vand.
-
9Server kyllingen med oliven og merian. Hertil puré og sugarsnaps og de lækre syltede chili.