Marcipankage med flødeskum og mokkaglasur
- 12 Personer
Ingredienser
150 g | smør |
250 g | sukker |
3 stk. | æg |
250 g | hvedemel |
125 g | marcipan |
2 tsk. | bagepulver |
1 stk. | knivspids salt |
0.5 l. | piske-fløde |
Glasur
15 g | smeltet smør |
1 spsk. | Stærk kaffe |
1.5 dl. | flormelis |
Pynt
4 spsk. | hakket mandel |
Sådan gør du
-
1Rør smør og sukker sammen.
-
2Pisk æggene i et ad gangen.
-
3Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør i æggeblandingen.
-
4Riv marcipanen og vend i.
-
5Kom dejen i en smurt springform (22-24 cm).
-
6Bag kagen i ca. 45 minutter ved 175º på midterst rille.
-
7Afkøl kagen helt.
-
8Pisk fløden til skum og rør glasuren sammen.
-
9Skær kagen i mindre stykker.
-
10Top med flødeskum og glasur.
-
11Pynt med mandel og server.