Madpakkeruller
FROKOST

Madpakkeruller

Tortillas rullet om friske grøntsager og kød eller fisk gør sig rigtig godt i madpakken, men kan også udgøre et aftensmåltid, hvis der er rester i køleskabet, der trænger til at blive spist.
  • 1 Person

Ingredienser

1 stk. Tortilla stor, gerne fuldkorn eller med majs/urter
2 spsk. flødeost evt. ærteguacamole eller humus
1 håndfuld frisk spinat
1 stk. gulerod i tynde strimler
1 dåse tun drænet eller en rest kylling
lidt Friske urter f.eks. persille, koriander eller basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Læg tortillaen på et stykke bagepapir eller folie. Fordel smørelsen udover – vælg en tyk smørelse, så den ikke løber ud i tasken, men stadig holder tortillaen saftig indtil frokost. 
  2. 2
    Fordel grøntsagerne ovenpå – vælg sprøde og grove grøntsager, som ikke er for våde, undgå f.eks. frisk tomat. 
  3. 3
    Læg tunen på midten af tortillaen sammen med krydderurter – vælg kød/fisk som smager godt koldt, og som ikke er sejt at bide over (så skal det skæres i meget tynde strimler). 
  4. 4
    Rul tortillaen sammen om fyldet, og fold bagepapiret sammen om den. Opbevar den på køl, indtil den skal spises.