Annoncørbetalt indhold fra Bornholmergrisen
Luksus julefrikadeller
Frikadeller er eftertragtet på rugbrødsmaden til julefrokosten. Lav dine egne luksuriøse frikadeller, der virkeligt dufter af jul
Fars
| 150 g |
bacon i tern Du kan også bruge skårne baconskiver |
| 1 dl |
havregryn |
| 1 dl |
mælk |
| 500 g |
hakket svine - og kalvekød |
| 1 stk. |
zittauerløg |
| 1 håndfuld |
timian, frisk |
| 1 |
æble |
| 1 dl |
spidskål hakket |
| 0.5 tsk. |
salt |
| 0.5 tsk. |
sort peber friskkværnet |
| 20 g |
smør |
| 1 spsk. |
rapsolie |
| 1 stk. |
æg |
-
1
Kom bacontern på en kold pande, og steg, indtil de er sprøde og gyldne.
-
2
Udblød havregryn i mælk.
-
3
Bland hakket kød sammen med havregryn, æg, bacon, revet løg, timian, revet æble og hakket spidskål. Krydr til med salt og friskkværnet sort peber.
-
4
Lav frikadeller med en ske og steg i smør og olie, indtil de har en fin sprød skorpe og er møre.
Tip!
Servering: Servér gerne frikadellerne sammen med en dejlig julesalat og ovn-ristede kartofler.