Østers med syltet fennikel og purløgsolie er nem at lave og smager dejligt frisk af hav, anis og med den diskrete løgsmag fra purløg. Opskriften er udviklet af Patrick Lund-Nielsen og HAV.
2 Personer
240 Minutes
Ingredienser
6 stk
Limfjordsøsters små
0.5 stk.
fennikel lille
dl.
æblecidereddike
-
purløg
-
Vindruekerneolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Snit fennikel helt fint og placer i en skål. Dæk med æblecidereddike. Lad skålen stå på køkkenbordet med film over i ca. 4 timer.
2
Snit en håndfuld purløg og læg det i en blender med en tilsvarende mængde vindruekerneolie. Blend til en fin, ensartet væske og lad det løbe gennem en sigte.
3
Åbn dine østers og tjek, at de er fri for rester af skal. Anret i skal med lidt olie og top med syltet fennikel.