Limfjordsøsters med syltet fennikel
AFTENSMAD

Limfjordsøsters med syltet fennikel

Østers med syltet fennikel og purløgsolie er nem at lave og smager dejligt frisk af hav, anis og med den diskrete løgsmag fra purløg. Opskriften er udviklet af Patrick Lund-Nielsen og HAV.​
  • 2 Personer
  • 240 Minutes

Ingredienser

6 stk. Limfjordsøsters små
0.5 stk. fennikel lille
dl. æblecidereddike
- purløg
- vindruekerneolie

Sådan gør du

  1. 1
    Snit fennikel helt fint og placer i en skål. Dæk med æblecidereddike. Lad skålen stå på køkkenbordet med film over i ca. 4 timer.
  2. 2
    Snit en håndfuld purløg og læg det i en blender med en tilsvarende mængde vindruekerneolie. Blend til en fin, ensartet væske og lad det løbe gennem en sigte.
  3. 3
    Åbn dine østers og tjek, at de er fri for rester af skal. Anret i skal med lidt olie og top med syltet fennikel.