Limfjordsøsters med champagne og caviar
AFTENSMAD

Limfjordsøsters med champagne og caviar

Gå all in på din østersservering med denne lækre opskrift med champagne og caviar. Så kan det næsten ikke blive mere dekadent. Opskriften er udviklet af Patrick Lund-Nielsen og HAV. 
  • 2 Personer
  • 15 Minutes

Ingredienser

6 stk. Limfjordsøsters små, fra Venø
2 dl. champagne
2 dl. piskefløde
- dild
- vindruekerneolie
30 g rogn Oscietra

Sådan gør du

  1. 1
    Champagnen hældes i en kasserolle og reduceres over medium varme til ca. halv mængde. Tilsæt fløden, varm igennem og sæt i køleskabet til at køle af.
  2. 2
    Blend dild og vindruekerneolie og sigt olien.
  3. 3
    Åbn østers og løsn dem fra skallen. Tjek dine åbne østers for små skaller og fjern dem, hvis de er der. Fordel nu champagnesaucen på østersne – ca. 2 tsk pr. østers. Pynt med rigelig mængder af Rogn Oscietra og servér.