Limfjordsøsters med æble
- 2 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
6 stk. | Limfjordsøsters små, fra Venø |
1 stk. | æble |
1 dl. | piskefløde |
- | estragon (frisk) |
Evt. syltelage
1 dl. | vand |
1 dl. | eddike |
1 dl. | sukker |
Sådan gør du
-
1Blend estragon til saft og pres det igennem et vådt klæde.
-
2Skræl æblet og stik det ud med et 8 mm parisiennejern (kan købes for ca. 60 kr.). Sylt æblekuglerne med estragonsaften under vakuum. Eller kog vand, eddike og sukker op og hæld det over æblerne. Lad dem stå og trække i et par timer.
-
3Åbn dine østers, løsn dem fra skallen og tjek dem for skaldele.
-
4Giv fløden en kort tur med en stavblender i overfladen for at lave skum. Anret østers med tre æblekugler og en lille smule flødeskum.