Lidt æble, estragon, piskefløde og selvfølgelig en håndfuld gode østers, og så er det næsten som at være på fin restaurant. Limfjordsøsters med æble og flødeskum smager fantastisk.
2 Personer
20 Minutes
Ingredienser
6 stk.
Limfjordsøsters små, fra Venø
1 stk.
æble
1 dl
piskefløde
-
estragon
Evt. syltelage
1 dl
vand
1 dl
eddike
1 dl
sukker
ANNONCE
Sådan gør du
1
Blend estragon til saft og pres det igennem et vådt klæde.
2
Skræl æblet og stik det ud med et 8 mm parisiennejern (kan købes for ca. 60 kr.). Sylt æblekuglerne med estragonsaften under vakuum. Eller kog vand, eddike og sukker op og hæld det over æblerne. Lad dem stå og trække i et par timer.
3
Åbn dine østers, løsn dem fra skallen og tjek dem for skaldele.
4
Giv fløden en kort tur med en stavblender i overfladen for at lave skum.
Anret østers med tre æblekugler og en lille smule flødeskum.