Let forårssalat - med urter, sprøde croutoner og flødedressing

Let forårssalat - med urter, sprøde croutoner og flødedressing

Knasende sprød salat, der er fin til forårets og sommerens stegte fisk eller en frikadelle.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. mini romainesalat
8 stk. radiser 6-8
1 håndfuld Friske urter evt. dild og brøndkarse
1 håndfuld brød crutoner

Flødedressing

0.75 dl. coop piskefløde anden fløde kan også anvendes
1 tsk. dijonsennep du kan erstatte dijonsennep med lidt peberrod
0.5 citron (saften) brug saften fra en citron, gerne økologisk
- salt
- peber
1 nip sukker

Sådan gør du

  1. 1
     Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i bunden af en stor skål, og smag til.   
  2. 2
    Bræk salatbladene i mindre stykker, skær radiserne i meget tynde skiver evt. på mandolinjern, vend dem i sammen med dressingen.   
  3. 3
    Drys med urter og croutoner, og server straks.