Let forårssalat - med urter, sprøde croutoner og flødedressing
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | mini romainesalat |
8 stk. | radiser 6-8 |
1 håndfuld | Friske urter evt. dild og brøndkarse |
1 håndfuld | brød crutoner |
Flødedressing
0.75 dl. | coop piskefløde anden fløde kan også anvendes |
1 tsk. | dijonsennep du kan erstatte dijonsennep med lidt peberrod |
0.5 | citron (saften) brug saften fra en citron, gerne økologisk |
- | salt |
- | peber |
1 nip | sukker |
Sådan gør du
-
1Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i bunden af en stor skål, og smag til.
-
2Bræk salatbladene i mindre stykker, skær radiserne i meget tynde skiver evt. på mandolinjern, vend dem i sammen med dressingen.
-
3Drys med urter og croutoner, og server straks.