Laksemad med rødløg
FISK

Laksemad med rødløg

En lækker laks på letristet fuldkornsbrød, serveret med sprød feldsalat og syltede rødløg. Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men spiser du dette lækre stykke smørrebrød, får du mere fuldkorn i hverdagen. Opskriften er udviklet af Fuldkornspartnerskabet
  • 3 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

3 skiver hvedebrød , groft og gerne fuldkornsmærket
100 g varmrøget laks
30 g hytteost
1 spsk. citronsaft
1 nip peber

lidt syltede rødløg
3 håndfulde feldsalat , eller babyspinat

Sådan gør du

  1. 1
    Den varmrøgede laks pilles og røres til den er meget findelt, og røres nu med hytteost, citronsaft og lidt peber.
  2. 2
    Rist fuldkornsbrødet let og anret først med feldsalat og så med et par spiseskeer laksemousse på hver skive. Slut af med syltede rødløg og server straks.

Tip!

Makrel eller ørred gør sig også glimrende i stedet for laks