Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 2 | kyllingebrystfilet (med skind) | 
| - | olivenolie | 
| 1 | aubergine | 
| 2 fed | hvidløg | 
| 1 | rød peberfrugt | 
| 2 | tomater | 
| 1 spsk. | tørret oregano | 
| 1 tsk. | Løgpulver | 
| 1 tsk. | tørret dild | 
| 1 tsk. | tørret timian | 
| - | salt og sort peber | 
| 0.5 dl | hvidvin | 
| 1 | citron | 
| 150 g | feta (gerne fra blok) | 
| 100 g | kalamataoliven | 
| 2 håndfulde | oregano | 
| 1 håndfuld | bredbladet persille | 
| 1 tsk. | chiliflager, tørrede | 
| - | pitabrød (eller andet brød) | 
Mindre kan altid gøre det! Har du ikke alle krydderierne eller det hele til toppingen, så brug det, du har!
 
   
   
   
  