Sensommerbær er både smukke og smagfulde. Her er de serveret på en kokoskage smurt med chokoladecreme.
4 Personer
Ingredienser
150 g
sukker
3 stk.
æg
100 g
mel
1 tsk.
bagepulver
100 g
smør
50 g
kokosmel
-
Revet skal af 1 citron og saft af ½ citron
100 g
mørk chokolade
1 dl
piskefløde
300 g
bær ,f.eks. hindbær, blåbær og brombær
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 185 C varmluft. Pisk sukker og æg luftigt med en elpisker i en skål. Bland mel med bagepulver i en anden skål. Sigt mel og krydderier i æggemassen, og vend det godt sammen.
2
Smelt smørret i en lille gryde. Vend kokosmel, citronskal og smeltet smør i dejen.
3
Find ca. 10 papir- eller metalforme frem. Fyld formene op med dej. Bag kagerne i ovnen i 15-18 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne helt på en bagerist.
4
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Hæld fløden i en lille gryde og opvarm det. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør i det, til chokoladen er smeltet, og chokoladecremen er jævn i konsistens.
5
Fordel chokoladecremen på kokos-kagerne og top med sensommerbær – f.eks. hindbær, blåbær og brombær.