Kokoskage med chokoladecreme og sensommerbær
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | sukker |
3 stk. | æg |
100 g | mel |
1 tsk. | bagepulver |
100 g | smør |
50 g | kokosmel |
- | Revet skal af 1 citron og saft af ½ citron |
100 g | mørk chokolade |
1 dl. | piskefløde |
300 g | bær ,f.eks. hindbær, blåbær og brombær |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 185 C varmluft. Pisk sukker og æg luftigt med en elpisker i en skål. Bland mel med bagepulver i en anden skål. Sigt mel og krydderier i æggemassen, og vend det godt sammen.
-
2Smelt smørret i en lille gryde. Vend kokosmel, citronskal og smeltet smør i dejen.
-
3Find ca. 10 papir- eller metalforme frem. Fyld formene op med dej. Bag kagerne i ovnen i 15-18 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne helt på en bagerist.
-
4Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Hæld fløden i en lille gryde og opvarm det. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør i det, til chokoladen er smeltet, og chokoladecremen er jævn i konsistens.
-
5Fordel chokoladecremen på kokos-kagerne og top med sensommerbær – f.eks. hindbær, blåbær og brombær.