Kokoskage med chokoladecreme og sensommerbær
DESSERT

Kokoskage med chokoladecreme og sensommerbær

Sensommerbær er både smukke og smagfulde. Her er de serveret på en kokoskage smurt med chokoladecreme. 
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g sukker
3 stk. æg
100 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
50 g kokosmel
- Revet skal af 1 citron og saft af ½ citron
100 g mørk chokolade
1 dl. piskefløde
300 g bær ,f.eks. hindbær, blåbær og brombær

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 185 C varmluft. Pisk sukker og æg luftigt med en elpisker i en skål. Bland mel med bagepulver i en anden skål. Sigt mel og krydderier i æggemassen, og vend det godt sammen.
  2. 2
    Smelt smørret i en lille gryde. Vend kokosmel, citronskal og smeltet smør i dejen.
  3. 3
    Find ca. 10 papir- eller metalforme frem. Fyld formene op med dej. Bag kagerne i ovnen i 15-18 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne helt på en bagerist.
  4. 4
    Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Hæld fløden i en lille gryde og opvarm det. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør i det, til chokoladen er smeltet, og chokoladecremen er jævn i konsistens.
  5. 5
    Fordel chokoladecremen på kokos-kagerne og top med sensommerbær – f.eks. hindbær, blåbær og brombær.