Redaktionen anbefaler






160 g | kartofler skrællet og skåret i tynde halvmåneformede skiver |
150 g | forårsløg , snittet i tynde ringe |
50 g | grønne chili ,milde - (Dolce de Bergamo), snittet i tynde ringe |
180 g | gult løg , skåret i tykke ringe |
100 g | babyspinat |
50 g | friskhakket koriander , finthakket |
1.5 spsk. | salt |
0.5 tsk. | gurkemeje |
1 spsk. | tørrede bukkehornsblade |
0.5 tsk. | ajwainfrø (caromfrø) |
1 spsk. | amchoor (mangopulver) |
1 spsk. | anardana (granatæblefrø) |
1 spsk. | spidskommenfrø |
1 spsk. | chiliflager |
1.5 | stødt koriander |
180 g | kikærtemel |
25 g | rismel |
0.5 tsk. | natron |
- | Lidt rapsolie til stegning |