Redaktionen anbefaler
| 160 g | kartofler skrællet og skåret i tynde halvmåneformede skiver |
| 150 g | forårsløg , snittet i tynde ringe |
| 50 g | grønne chili ,milde - (Dolce de Bergamo), snittet i tynde ringe |
| 180 g | gult løg , skåret i tykke ringe |
| 100 g | babyspinat |
| 50 g | friskhakket koriander , finthakket |
| 1.5 spsk. | salt |
| 0.5 tsk. | gurkemeje |
| 1 spsk. | tørrede bukkehornsblade |
| 0.5 tsk. | ajwainfrø (caromfrø) |
| 1 spsk. | amchoor (mangopulver) |
| 1 spsk. | anardana (granatæblefrø) |
| 1 spsk. | spidskommenfrø |
| 1 spsk. | chiliflager |
| 1.5 | stødt koriander |
| 180 g | kikærtemel |
| 25 g | rismel |
| 0.5 tsk. | natron |
| - | Lidt rapsolie til stegning |