Kirsten Mettes Bondeæggekage
Endnu en skøn variant af æggekagen. I denne bruger vi bayerske pølser og kartofler, som gør æggekagen fyldig og morgenmadsagtig.

- 8 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
10 stk | æg |
2 spsk. | letmælk pr. æg, ca. 2 dl. |
4 stk | kogte kartofler |
10 stk | Bayerske pølser |
2 håndfulde | optøede ærter |
- | purløg |
- | Salt & peber |
Sådan gør du
- 1.Dejen hældes på en opvarmet pande med fedtstof i bunden.
- 2.Når æggemassen er begyndt at blive fast i bunden, hældes fyldet på:
- 3.Fire kogte kartofler (fra dagen før – kan brases før de fyldes i dejen).
- 4.10 bayerske pølser skåret i korte stykker og vendt på en pande
- 5.To håndfulde optøede ærter.
- 6.Hele panden sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 15 minutter – eller til æggemassen begynder at løfte sig og har en fast overflade.
- 7.Den varme æggekage pyntes med klippet purløg.