Kirsten Mettes Bondeæggekage
- 8 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
10 stk. | æg |
2 spsk. | letmælk pr. æg, ca. 2 dl. |
4 stk. | kogte kartofler |
10 stk. | Bayerske pølser |
2 håndfulde | optøede ærter |
- | purløg |
- | Salt & peber |
Sådan gør du
-
1Dejen hældes på en opvarmet pande med fedtstof i bunden.
-
2Når æggemassen er begyndt at blive fast i bunden, hældes fyldet på:
-
3Fire kogte kartofler (fra dagen før – kan brases før de fyldes i dejen).
-
410 bayerske pølser skåret i korte stykker og vendt på en pande
-
5To håndfulde optøede ærter.
-
6Hele panden sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 15 minutter – eller til æggemassen begynder at løfte sig og har en fast overflade.
-
7Den varme æggekage pyntes med klippet purløg.