Kirsten Mettes Bondeæggekage

Endnu en skøn variant af æggekagen. I denne bruger vi bayerske pølser og kartofler, som gør æggekagen fyldig og morgenmadsagtig. 
Kirsten Mettes Bondeæggekage
  • 8 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

10 stk æg
2 spsk. letmælk pr. æg, ca. 2 dl.
4 stk kogte kartofler
10 stk Bayerske pølser
2 håndfulde optøede ærter
- purløg
- Salt & peber

Sådan gør du

  1. 1.Dejen hældes på en opvarmet pande med fedtstof i bunden.
  2. 2.Når æggemassen er begyndt at blive fast i bunden, hældes fyldet på:
  3. 3.Fire kogte kartofler (fra dagen før – kan brases før de fyldes i dejen).
  4. 4.10 bayerske pølser skåret i korte stykker og vendt på en pande
  5. 5.To håndfulde optøede ærter.
  6. 6.Hele panden sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 15 minutter – eller til æggemassen begynder at løfte sig og har en fast overflade.
  7. 7.Den varme æggekage pyntes med klippet purløg.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser