Redaktionen anbefaler






240 g | kikærter (kogte) |
20 g | hørfrø |
0.5 dl | vand |
1 stk. | løg |
300 g | søde kartofler |
1 tsk. | stødt spidskommen |
0.5 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
60 g | fuldkornshvedemel hvid |
1 bundt | bredbladet persille gem evt. lidt til pynt |
1 stk. | spidskål ca. 1 kg |
0.5 tsk. | sukker |
0.5 tsk. | fint salt |
2 stk. | æbler |
1 dl | yoghurt naturel 1,5% |
1 fed | hvidløg |
0.5 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
200 g | fuldkornsbrød |
Brug væsken fra dåsen med kikærter som erstatning for fx æggehvider i veganske dressinger og mayonnaise eller til at lave marengsbunde. Kikærtebøfferne kan også bruges som burgerbøffer!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10