Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
240 g | kikærter (kogte) |
20 g | hørfrø |
0.5 dl. | vand |
1 stk. | løg |
300 g | søde kartofler |
1 tsk. | stødt spidskommen |
0.5 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
60 g | fuldkornshvedemel hvid |
1 bundt | bredbladet persille gem evt. lidt til pynt |
1 stk. | spidskål ca. 1 kg |
0.5 tsk. | sukker |
0.5 tsk. | fint salt |
2 stk | æbler |
1 dl. | yoghurt naturel 1,5% |
1 fed | hvidløg |
0.5 tsk. | fint salt |
lidt | peber |
200 g | fuldkornsbrød |
Brug væsken fra dåsen med kikærter som erstatning for fx æggehvider i veganske dressinger og mayonnaise eller til at lave marengsbunde. Kikærtebøfferne kan også bruges som burgerbøffer!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10