Redaktionen anbefaler
| 240 g | kikærter kogte |
| 20 g | hørfrø |
| 0.5 dl | vand |
| 1 stk. | løg |
| 300 g | søde kartofler |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 0.5 tsk. | fint salt |
| lidt | peber |
| 60 g | fuldkornshvedemel hvid |
| 1 bundt | bredbladet persille gem evt. lidt til pynt |
| 1 stk. | spidskål ca. 1 kg |
| 0.5 tsk. | sukker |
| 0.5 tsk. | fint salt |
| 2 stk. | æbler |
| 1 dl | yoghurt naturel 1,5% |
| 1 fed | hvidløg |
| 0.5 tsk. | fint salt |
| lidt | peber |
| 200 g | fuldkornsbrød |
Brug væsken fra dåsen med kikærter som erstatning for fx æggehvider i veganske dressinger og mayonnaise eller til at lave marengsbunde. Kikærtebøfferne kan også bruges som burgerbøffer!