Kartoffelsalat med spidskål og bacon
- 4 Personer
Kartofler
800 g | ny kartoffel |
2 tsk. | Herbes de Provence krydderi |
2 spsk. | olie |
1 stk. | citron |
- | salt og peber |
100 g | god bacon |
Spidskål
1 stk. | spidskål |
- | En halv courgette |
- | dild |
Sådan gør du
-
1Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Mærk allerede efter 12-13 minutter.
-
2Afdryp kartoflerne, og vend dem med krydderi, olie og nogle dråber citronsaft i en skål.
-
3Krydr med salt og peber.
-
4Steg bacon sprød, og afdryp den på køkkenrulle.
-
5Skær spidskål og courgette i helt tynde strimler.
-
6Vend strimlerne med kartofler.
-
7Vend bacon i salaten, og vend salaten med nippet dild.
-
8Sæt citron på bordet, så der kan dryppes med ekstra citron efter smag.