Kartoffelsalat med spidskål og bacon
Brug sæsonens spæde, nye kartofler, så smager kartoffelsalaten af ren luksus.

- 4 Personer
Kartofler
800 g | ny kartoffel |
2 tsk. | Herbes de Provence krydderi |
2 spsk. | olie |
1 stk. | citron |
- | salt og peber |
100 g | god bacon |
Spidskål
1 stk. | spidskål |
- | En halv courgette |
- | dild |
Sådan gør du
- 1.Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Mærk allerede efter 12-13 minutter.
- 2.Afdryp kartoflerne, og vend dem med krydderi, olie og nogle dråber citronsaft i en skål.
- 3.Krydr med salt og peber.
- 4.Steg bacon sprød, og afdryp den på køkkenrulle.
- 5.Skær spidskål og courgette i helt tynde strimler.
- 6.Vend strimlerne med kartofler.
- 7.Vend bacon i salaten, og vend salaten med nippet dild.
- 8.Sæt citron på bordet, så der kan dryppes med ekstra citron efter smag.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #frokost