Kartoffelsalat med spidskål og bacon
AFTENSMAD

Kartoffelsalat med spidskål og bacon

Brug sæsonens spæde, nye kartofler, så smager kartoffelsalaten af ren luksus. 
  • 4 Personer

Kartofler

800 g ny kartoffel
2 tsk. Herbes de Provence krydderi
2 spsk. olie
1 stk. citron
- salt og peber
100 g god bacon

Spidskål

1 stk. spidskål
- En halv courgette
- dild

Sådan gør du

  1. 1
    Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Mærk allerede efter 12-13 minutter.
  2. 2
    Afdryp kartoflerne, og vend dem med krydderi, olie og nogle dråber citronsaft i en skål.
  3. 3
    Krydr med salt og peber.
  4. 4
    Steg bacon sprød, og afdryp den på køkkenrulle.
  5. 5
    Skær spidskål og courgette i helt tynde strimler.
  6. 6
    Vend strimlerne med kartofler.
  7. 7
    Vend bacon i salaten, og vend salaten med nippet dild.
  8. 8
    Sæt citron på bordet, så der kan dryppes med ekstra citron efter smag.