Karrygryde med fisk og porrer
Det bliver nemt at overholde kostrådet om at spise fisk minimum to gange om ugen med denne cremede karrygryde. Brug en mager, lys fisk som torsk eller sej.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | bundt porrer |
- | olivenolie |
1 spsk. | karry |
- | ca. 6 dl bouillon |
1 dl. | piske-fløde |
600 g | lys fisk, torsk eller sej |
1 spsk. | frisk citronsaft |
- | salt og peber |
4 dl. | basmatiris |
- | frisk mynte |
Sådan gør du
- 1.Sæt risen over.
- 2.Skær porrer i grove stykker.
- 3.Svits i olien i en gryde i et par minutter.
- 4.Tilsæt karry, og svits endnu et par minutter.
- 5.Tilsæt bouillon og fløde, og lad simre i 10 min under låg.
- 6.Skær fisken i mindre stykker, og kom i suppen.
- 7.Lad simre 5 minutter.
- 8.Smag til med salt og citronsaft.
- 9.Server retten med et drys mynte.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad