Karrygryde med fisk og porrer
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | bundt porrer |
- | olivenolie |
1 spsk. | karry |
- | ca. 6 dl bouillon |
1 dl. | piske-fløde |
600 g | lys fisk, torsk eller sej |
1 spsk. | frisk citronsaft |
- | salt og peber |
4 dl. | basmatiris |
- | frisk mynte |
Sådan gør du
-
1Sæt risen over.
-
2Skær porrer i grove stykker.
-
3Svits porrestykkerne i olien i en gryde i et par minutter.
-
4Tilsæt karry, og svits endnu et par minutter.
-
5Tilsæt bouillon og fløde, og lad simre i 10 min under låg.
-
6Skær fisken i mindre stykker, og kom i suppen.
-
7Lad simre 5 minutter.
-
8Smag til med salt og citronsaft.
-
9Server retten med et drys mynte.