Kaffemousse
Perfekt dessert for os kaffeelskere. Den kan forberedes i forvejen og vente i køleskabet, mens du venter på gæsterne.

- 6 Personer
Ingredienser
1 dl. | sukker |
1.5 dl. | vand |
5 spsk. | nescafé |
5 blade | husblas |
4.5 stk | pasteuriserede æggehvider |
5 dl. | piske-fløde |
6 stk | chokoladeovertrukne mandler |
Sådan gør du
- 1.Udblød husblas efter anvisning på emballagen.
- 2.Kom sukker, vand og kaffe i en gryde.
- 3.Kog op, og tag fra varmen.
- 4.Tag husblas op af vandet, og kom det i gryden, imens du rører rundt med piskeris.
- 5.Lad blandingen køle godt af, den må ikke blive helt kold og stivnet.
- 6.Pisk æggehvider til skum. Pisk fløden til skum, og vend sammen.
- 7.Rør kaffen godt igennem, og rør den med flødeblandingen.
- 8.Kom i en stor skål eller i portionsstore skåle, sæt på køl i 2-3 timer.
- 9.Server toppet med chokoladeovertrukne mandler.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser