Kålwraps med spicy tunsalat
En sprød, grøn og lettere utraditionel wrap, hvor krydret tunsalat rulles til en wrap med friske kålblade.

- 4 Personer
Spicytunsalat
- | 1 stort spidskål |
2 dåser | tun, drænet |
1 stk. | snackpeber, i små tern |
100 g | friskbælgede ærter |
3 spsk. | mayonaise |
2 tsk. | mangochutney |
2 tsk. | sød chilisauce |
1 stk. | potte basilikum |
- | Salt, efter smag |
- | Saften af ca. 1 lime, efter smag |
100 g | ærteskud |
3 spsk. | ristede sesamfrø |
Sådan gør du
- 1.Del spidskålen i hele blade og læg dem i isvand eller iskoldt vand.
- 2.Rør alle ingredienserne til tunsalaten sammen og smag til med salt, limesaft og evt. mere chilisauce.
- 3.Dup kålbladene af, fordel tunsalaten på kålbladene og drys med ærteskud og sesamfrø. Rul dem sammen og server.
Tip!
Prøv at lave dine wraps med stegt kylling i stedet for tun. Brug cremefraiche eller lignende syrnet mælkeprodukt i stedet for mayonnaise, det giver ikke helt den samme gode smag, men gør salaten lettere og mindre fed.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #frokost