Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
- | 1 stort spidskål |
2 dåser | tun, drænet |
1 stk. | snackpeber, i små tern |
100 g | friskbælgede ærter |
3 spsk. | mayonaise |
2 tsk. | mangochutney |
2 tsk. | sød chilisauce |
1 stk. | potte basilikum |
- | Salt, efter smag |
- | Saften af ca. 1 lime, efter smag |
100 g | ærteskud |
3 spsk. | ristede sesamfrø |
Prøv at lave dine wraps med stegt kylling i stedet for tun. Brug cremefraiche eller lignende syrnet mælkeprodukt i stedet for mayonnaise, det giver ikke helt den samme gode smag, men gør salaten lettere og mindre fed.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10