Kålwraps med spicy tunsalat
AFTENSMAD

Kålwraps med spicy tunsalat

En sprød, grøn og lettere utraditionel wrap, hvor krydret tunsalat rulles til en wrap med friske kålblade.


  • 4 Personer

Spicytunsalat

- 1 stort spidskål
2 dåser tun, drænet
1 stk. snackpeber,  i små tern
100 g friskbælgede ærter
3 spsk. mayonaise
2 tsk. mangochutney
2 tsk. sød chilisauce
1 stk. potte basilikum
- Salt, efter smag
- Saften af ca. 1 lime, efter smag
100 g ærteskud
3 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Del spidskålen i hele blade og læg dem i isvand eller iskoldt vand.

  2. 2
    Rør alle ingredienserne til tunsalaten sammen og smag til med salt, limesaft og evt. mere chilisauce.

  3. 3
    Dup kålbladene af, fordel tunsalaten på kålbladene og drys med ærteskud og sesamfrø. Rul dem sammen og server.



Tip!

Prøv at lave dine wraps med stegt kylling i stedet for tun.

 Brug cremefraiche eller lignende syrnet mælkeprodukt i stedet for mayonnaise, det giver ikke helt den samme gode smag, men gør salaten lettere og mindre fed.