Kålsalat med bulgur, ingefær, rejer og grønt
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | bulgur |
1 stk. | rødt spidskål eller anden kål |
2 cm | ingefær |
- | olivenolie |
lidt | eddike |
- | salt |
- | peber |
1 stk. | hjertesalat |
2 stk. | klementiner eller appelsiner |
300 g | rejer |
Tilbehør:
- | brød |
- | citron |
- | cremefraiche f.eks. |
Sådan gør du
-
1Kog bulgur efter anvisningen på emballagen. Og afkøl det let.
-
2Snit den røde spidskål. Skræl og riv ingefæren fint. Vend spidskålen med ingefær, et drys sukker, lidt eddike, olivenolie, salt og peber.
-
3Snit hjertesalaten groft og kom den på et fad eller i en skål. Pil klementinerne og skær dem i mindre stykker.
-
4Vend rød spidskål med bulgur og smag til med et par dråber eddike, salt og peber. Kom det oven på salaten og top med rejer og klementiner.
-
5Server kålsalaten med brød til og evt. lidt cremefraiche eller andet syrnet mejeriprodukt til at toppe med.