Kålsalat med bulgur, ingefær, rejer og grønt
AFTENSMAD

Kålsalat med bulgur, ingefær, rejer og grønt

Har du kål i grøntsagsskuffen, så prøv denne sunde og lækre kålsalat. Spidskålen kan sagtens erstattes med hvidkål, rødkål eller blomkål.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g bulgur
1 stk. rødt spidskål eller anden kål
2 cm ingefær
- olivenolie
lidt eddike
- salt
- peber

1 stk. hjertesalat
2 stk. klementiner eller appelsiner
300 g rejer

Tilbehør:

- brød
- citron
- cremefraiche f.eks.

Sådan gør du

  1. 1
    Kog bulgur efter anvisningen på emballagen. Og afkøl det let.
  2. 2
    Snit den røde spidskål. Skræl og riv ingefæren fint. Vend spidskålen med ingefær, et drys sukker, lidt eddike, olivenolie, salt og peber.
  3. 3
    Snit hjertesalaten groft og kom den på et fad eller i en skål. Pil klementinerne og skær dem i mindre stykker.
  4. 4
    Vend rød spidskål med bulgur og smag til med et par dråber eddike, salt og peber. Kom det oven på salaten og top med rejer og klementiner.
  5. 5
    Server kålsalaten med brød til og evt. lidt cremefraiche eller andet syrnet mejeriprodukt til at toppe med.