Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | rødkål |
400 g | hakket oksekød(6-8%) |
1 tsk. | løg |
150 g | svampe |
1 stk. | æg |
1 dl. | piskefløde |
2 spsk. | sojasauce |
1 spsk. | friskhakket timian |
- | knust peber |
2 spsk. | olie |
300 g | sorte fuldkornsris Almindelige fuldkornsris kan også anvendes |
1 stk. | hokkaido græskar |
lidt | olie |
- | salt |
Skift halvdelen af kødet ud med kogt ris.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10