Julekrydret garniture til ostebordet
DESSERT

Julekrydret garniture til ostebordet

Giv dine yndlings oste smagen af frisk ingefær og velduftende kanel ved at anrette ostebordet med krydret garniture.   (Svarende til 1 glas)Opskrift:www.ostogko.dk
  • 0 Personer

Krydret lage

1 dl. rødvin
1 dl. lys muskovado-sukker
10 g frisk ingefær Uden skræl
1 stang kanel

Garniture

30 g mandler
100 g tørret frugt, f.eks. figner, abrikoser, tranebær og rosiner
1 stk. sylteglas 3 dl. med låg

Sådan gør du

  1. 1
    Kom rødvin og sukker i en lille gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt ingefær og kanel. 
  2. 2
    Skær den tørrede frugt i mindre stykker. Kom frugtstykkerne og mandlerne i gryden og lad koge et par minutter. Kom på glas og afkøl.
  3. 3
    Servér garnituren til dine yndlingsoste på et af julens mange osteborde. Lav rigeligt og brug resten til en dessert, fx til bagte æbler og vaniljeis.