Julekrydret garniture til ostebordet

Giv dine yndlings oste smagen af frisk ingefær og velduftende kanel ved at anrette ostebordet med krydret garniture.   (Svarende til 1 glas)Opskrift:www.ostogko.dk
Julekrydret garniture til ostebordet
  • 0 Personer

Krydret lage

1 dl. rødvin
1 dl. lys muskovado-sukker
10 g frisk ingefær
1 stang kanel

Garniture

30 g mandler
100 g tørret frugt, f.eks. figner, abrikoser, tranebær og rosiner
1 stk. sylteglas

Sådan gør du

  1. 1.Kom rødvin og sukker i en lille gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt ingefær og kanel. 
  2. 2.Skær den tørrede frugt i mindre stykker. Kom frugtstykkerne og mandlerne i gryden og lad koge et par minutter. Kom på glas og afkøl.
  3. 3.Servér garnituren til dine yndlingsoste på et af julens mange osteborde. Lav rigeligt og brug resten til en dessert, fx til bagte æbler og vaniljeis.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #dessert, #få ingredienser, #weekend og gæster og #hjemmelavet