Giv dine yndlings oste smagen af frisk ingefær og velduftende kanel ved at anrette ostebordet med krydret garniture. (Svarende til 1 glas)Opskrift:www.ostogko.dk
0 Personer
Krydret lage
1 dl
rødvin
1 dl
lys muskovado-sukker
10 g
ingefær Uden skræl
1 stang
kanel
Garniture
30 g
mandler
100 g
tørret frugt f.eks. figner, abrikoser, tranebær og rosiner
1 stk.
sylteglas 3 dl. med låg
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom rødvin og sukker i en lille gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt ingefær og kanel.
2
Skær den tørrede frugt i mindre stykker. Kom frugtstykkerne og mandlerne i gryden og lad koge et par minutter. Kom på glas og afkøl.
3
Servér garnituren til dine yndlingsoste på et af julens mange osteborde. Lav rigeligt og brug resten til en dessert, fx til bagte æbler og vaniljeis.