Småkager med samme navn som dansen. Kagen består af en mørdej og en marengsdej. På Rosendahl Trädgårdskafé er kagerne med citron, og sådan har vi lavet dem her. I halvdelen af kagerne er marengsen rørt med kakao.
0 Personer
Kagedej
200 g
smør
1 dl
sukker
2 tsk.
vaniljesukker
-
Revet skal fra 1 økologisk citron
4.5 dl
hvedemel
Marengs
1 stk.
æggehvide
5 spsk.
sukker
1 spsk.
kakao
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rør smør skåret i tern, sukker, vanilje-sukker, citron og hvedemel sammen og form en god mørdej.
2
Læg dejen i plasticpose i køleskab i 1 time.
3
Sæt ovnen på varmluft og 175 grader.
4
Kom æggehvide og sukker i en skål og pisk det sammen til stiv marengs.
5
Del dejen i to dele og rul tyndt ud, ca. 20x30 cm. Det er nemmest mellem to stykker bagepapir.
6
Fordel halvdelen af marengsdejen på mørdejen.
7
Rul sammen til en lang roulade.
8
Skær i ca. 1 cm tykke skiver og læg dem på bradepande med bagepapir.
9
Rør resten af marengsen med kakao og gentag processen med den anden dej.
10
Bag kagerne gyldne og fine. Begynd at kikke efter 15 minutter.