Jitterbuggare
- 0 Personer
Kagedej
200 g | smør |
1 dl. | sukker |
2 tsk. | vaniljesukker |
- | Revet skal fra 1 økologisk citron |
4.5 dl. | hvedemel |
Marengs
1 stk. | æggehvide |
5 spsk. | sukker |
1 spsk. | kakao |
Sådan gør du
-
1Rør smør skåret i tern, sukker, vanilje-sukker, citron og hvedemel sammen og form en god mørdej.
-
2Læg dejen i plasticpose i køleskab i 1 time.
-
3Sæt ovnen på varmluft og 175 grader.
-
4Kom æggehvide og sukker i en skål og pisk det sammen til stiv marengs.
-
5Del dejen i to dele og rul tyndt ud, ca. 20x30 cm. Det er nemmest mellem to stykker bagepapir.
-
6Fordel halvdelen af marengsdejen på mørdejen.
-
7Rul sammen til en lang roulade.
-
8Skær i ca. 1 cm tykke skiver og læg dem på bradepande med bagepapir.
-
9Rør resten af marengsen med kakao og gentag processen med den anden dej.
-
10Bag kagerne gyldne og fine. Begynd at kikke efter 15 minutter.