Ingefærmarineret kylling
- 4 Personer
Ingefærmarinade
3 stk. | fed hvidløg |
50 g | cashewnødder Råcashewnødder |
50 g | skrællet ingefær |
2 tsk. | stødt gurkemeje |
1 dl | vand |
2 spsk. | lagereddike |
1 spsk. | sukker |
1 stk. | kylling |
- | salt efter smag |
- | koriander efter smag |
- | limebåde efter smag |
Sådan gør du
-
1Pil hvidløg, og blend hvidløg med cashewnødder, ingefær, gurkemeje, vand, eddike og sukker.
-
2Del kyllingen i 10-12 stykker og kom kylling og marinaden i en frysepose. Gnid kyllingen godt ind i marinaden, og lad den trække natten over i køleskab.
-
3Tænd ovnen på 200 grader.
-
4Læg kyllingen i et fad eller på en bageplade og kom en smule smør på hvert stykke kylling. Bag kyllingen i den varme ovn i 40-45 minutter, til den er gylden og gennemtilberedt.
-
5Top den stegte kylling med koriander, og servér med limebåde til.