Indisk fisk i fad med grønne sager
- 4 Personer
Ingredienser
1200 g | grøntsager af alle slags |
4 fed | hvidløg |
1 dåse | flåede, hakkede tomater |
1 dåse | kokosmælk |
1.5 spsk. | karry eller garam masala |
4 stk. | laurbærblade |
- | salt |
400 g | fiskefilet |
- | korn, ris, bulgur eller quinoa |
- | lime- eller citronbåde |
- | evt. chutney eller chilisovs |
Sådan gør du
-
1Snit grøntsagerne fint.
-
2Læg dem i et fad på ca. 35x25 cm.
-
3Riv hvidløget.
-
4Bland hvidløg, tomater, kokosmælk, karry, laurbær og salt.
-
5Fordel sovsen over grøntsagerne, og vend rundt.
-
6Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (ej varmluft) i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er knap møre.
-
7Vend rundt i grøntsagerne.
-
8Skær eller rul fisken i portionsstykker.
-
9Drys fisken med salt.
-
10Tag fadet med grøntsager ud af ovnen, læg fisken på, og bag yderligere ca. 10 minutter, til fisken skiller i flager ved et let tryk.
-
11Server med korn, citrusbåde og chutney.