Redaktionen anbefaler
| 2 fed | hvidløg |
| - | cayennepeber |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 2 tsk. | salt |
| 2 spsk. | garam masala Indisk krydderi |
| 3 spsk. | fintrevet ingefær |
| 1 dl | yoghurt 10 % |
| 800 g | lam lam i tern, gerne af kølle |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 2 spsk. | smør |
| 1 stk. | aubergine |
| 500 g | tomater |
| 1 stk. | løg |
| 2 stk. | hvidløg |
| 2 spsk. | fintrevet ingefær |
| 4 dl | mosede tomater |
| 1 spsk. | stødt gurkemeje tilføj evt også lidt chili eller garam masal, hvis du lyster |
| lidt | salt |
| 250 g | babyspinat |
| 100 g | smuttede mandler |
| lidt | finthakket ingefær |
| - | citronbåde |
| - | kogte ris |
| - | chutney |