Hurtig restepizza
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | tortillapandekager |
1 dåse | tomatpure alternativt en rest tomatsovs eller kødsovs |
- | tørret oregano |
- | salt og sort peber |
- | Rester f.eks. kogte kartofler, et par skiver bacon, en rest stegt kylling eller dampet spinat, lidt soltørrede tomater |
3 spsk. | olivenolie |
200 g | revet ost |
Sådan gør du
-
1Fordel tortillapandekagerne på bageplader beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 210 C.
-
2Rør tomatpureen sammen med et par skefulde vand, så den bliver let at smøre ud. Smag til med salt, peber og oregano. Fordel pureen på tortillapandekagerne.
-
3Skær fyldet i mundrette stykker og vend det med olivenolie og evt. lidt salt og peber.
-
4Fordel osten på tortillapandekagerne og derefter fyldet. Bag pizzaerne i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde i kanten.
-
5Server straks!
Tip!
Drys gerne med ekstra krydderi, som passer på dine rester. F.eks. lidt rosmarin til en pizza med kartofler på.