Hotdog med spicy rejesalat
AFTENSMAD

Hotdog med spicy rejesalat

Svenskerne kan godt lide rejesalat på deres hotdog. I denne udgave har vi dog trukket pølsen ud og ligningen og givet rejesalaten lidt krudt.
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g rejer optøede/drænede
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18%
1.5 spsk. sød chilisauce
1 tsk. stærk chilisauce kan udelades
2 stk. forårsløg friske, finthakkede
0.5 stk. rød chilli frisk, finthakkede
0.5 stk. fed hvidløg revet
0.5 stk. lime (saft)
- salt og sort peter lidt
stk. hotdogsbrød
1 stk. agurk i lange, tynde skiver
- frisk kørvel lidt
- karse lidt

Sådan gør du

  1. 1
    Lad rejerne dryppe lidt af i en sigte. 
  2. 2
    Bland mayonnaise, creme-fraiche, chilisauce, forårsløg, chili og hvidløg i en skål. Rør ikke for kraftigt, så bliver dressingen tynd. 
  3. 3
    Vend re-jerne i dressingen og smag til med lime, salt og peber. 
  4. 4
    Lad salaten trække på køl i min. 15 min. 
  5. 5
    Server rejesalaten som fyld i hotdogs (sammen med agurk), sandwich eller helt klassisk på letristet hvidt brød.