Hotdog med spicy rejesalat
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | rejer optøede/drænede |
3 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | cremefraiche 18% |
1.5 spsk. | sød chilisauce |
1 tsk. | stærk chilisauce kan udelades |
2 stk. | forårsløg friske, finthakkede |
0.5 stk. | rød chilli frisk, finthakkede |
0.5 stk. | fed hvidløg revet |
0.5 stk. | lime (saft) |
- | salt og sort peter lidt |
stk. | hotdogsbrød |
1 stk. | agurk i lange, tynde skiver |
- | frisk kørvel lidt |
- | karse lidt |
Sådan gør du
-
1Lad rejerne dryppe lidt af i en sigte.
-
2Bland mayonnaise, creme-fraiche, chilisauce, forårsløg, chili og hvidløg i en skål. Rør ikke for kraftigt, så bliver dressingen tynd.
-
3Vend re-jerne i dressingen og smag til med lime, salt og peber.
-
4Lad salaten trække på køl i min. 15 min.
-
5Server rejesalaten som fyld i hotdogs (sammen med agurk), sandwich eller helt klassisk på letristet hvidt brød.