Honningmuffins med hindbær
Smagen af disse friske muffins minder om sommer, og der skal naturligvis friske hindbær på toppen!

- 12 Personer
12 muffins
1 dl. | fast honning |
125 g | smør |
1.5 dl. | muscovadosukker |
3 stk | æg |
1 stk. | økologisk citron |
1 dl. | mandel |
4 dl. | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
Topping
12 spsk. | græsk yoghurt 12% |
- | En bakke hindbær |
- | akaciehonning |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Kom honning i en lille gryde og smelt den. Kom smørret i og lad det smelte.
- 3.Tag fra varmen.
- 4.Kom sukker og æg i en skål og pisk sammen.
- 5.Riv citronskal ned i massen.
- 6.Hak mandlerne helt fint og vend i.
- 7.Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål og vend melet i æggemassen.
- 8.Vend til sidst honning og smør heri.
- 9.Kom dejen i 12 stålmuffinforme og sæt dem midt i ovnen.
- 10.Bag muffins i ca. 12 minutter.
- 11.Tag dem ud og server dem lune.
- 12.Eller afkøl dem helt og top dem med yoghurt, hindbær og lidt honning.