Hjertesalatsuppe

Skummende, lysegrøn og forårsagtig. Brød til, hvis du ikke foretrækker italienske grisssini
Hjertesalatsuppe
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk forårsløg
lidt smør
300 g hjertesalat
7 dl. hønsebouillon
1 dl. cremefraiche 38%
lidt Lidt salt og peber
2 stk lime

Drys

lidt mynte
lidt purløg
lidt evt. spiselige blomster, fx tallerken-smækkere

Sådan gør du

  1. 1.Skær forårsløg i mindre stykker, og svits dem i smør i en gryde. De skal ikke brunes.  
  2. 2.Snit salaten, og svits med i kort tid.  
  3. 3.Kom bouillon og cremefraiche heri, og lad det simre.   
  4. 4.Blend suppen, og smag den til med salt, peber og limesaft.  
  5. 5.Anret og dekorer. Grissini er godt hertil.   

Tip!

Server suppen med en skefuld lakserogn

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen, #lette retter og #forret