Hindbærmuffins
Muffins er super nemt bagværk, som ikke kræver de helt store evner i køkkenet. Her er de med hindbær i – og også gerne friske ovenpå, når du pynter dem før servering.

- 12 Personer
Ingredienser
125 g | smør |
90 g | sukker |
2 stk | store æg |
210 g | hvedemel |
50 g | mandelmel |
2 tsk. | vaniljesukker |
1 tsk. | bagepulver |
0.5 tsk. | stødt kardemomme |
2 dl. | sødmælksyoghurt |
Fyld
225 g | hindbær |
1 dl. | sukker |
Drys
- | hakkede mandler eller hasselnødder |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Tag en metalform med plads til 12 muffins frem, og sæt papirforme heri.
- 3.Kom smør og sukker i en skål, og pisk sammen. Kom de to æg heri, og pisk sammen. Kom mel, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver i en skål, og vend sammen. Pisk nu melblandingen i dejen. Vend yoghurt heri.
- 4.Kom bær i en skål og vend med sukker. Vend straks bærrene i dejen, og kom i de 12 muffinsforme.
- 5.Drys med nødder eller mandler.
- 6.Bag muffins midt i ovnen i cirka 25 minutter. Begynd at kigge efter 20 minutter. De skal nogle gange have helt op til 30 minutter.
Tip!
Server lune med et glas kold mælk til sommerferiemorgenmad på terrassen eller altanen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør,
#dessert,
#morgenmad og brunch,
#weekend og gæster og #hjemmelavet