Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup

Pift den kedelige havregrød op på en hurtig og nem måde. Vi koger havregrøden med kanelstænger for at give den lidt ekstra krydderi.  
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
  • 1 Person
  • 10 Minutes

Ingredienser

1 dl. vand
1 dl. havregryn
1 stk. drys Maldon salt
1 dl. skummetmælk
2 stk kanelstænger á 5 cm.
3 spsk. tørrede æbler skåret i tern
3 spsk. tørrede usvovlede abrikoser skåret i tern
- Til topping: friskskåret pære og banan. Hyldeblomstsirup eller ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1.Bring vandet i kog i en gryde, tilsæt havregryn, et godt drys salt, mælk og kanelstænger
  2. 2.Lad havregrøden koge i 3 minutter, tilsæt de tørrede frugter og lad grøden koge videre i yderligere 3 minutter
  3. 3.Tilsæt yderligere mælk om nødvendigt.
  4. 4.Kom havregrøden i en tallerken, og kom derefter friskskårne pæretern og bananskiver på toppen, dryp med hyldeblomst- eller ahornsirup, og spis grøden rygende varm.
Se, hvad vi ellers skriver om: #få ingredienser, #morgenmad og brunch og #børnevenligt