Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
- 1 Person
- 10 Minutes
Ingredienser
1 dl. | vand |
1 dl. | havregryn |
1 stk. | drys Maldon salt |
1 dl. | skummetmælk |
2 stk. | kanelstænger á 5 cm. |
3 spsk. | tørrede æbler skåret i tern |
3 spsk. | tørrede usvovlede abrikoser skåret i tern |
- | Til topping: friskskåret pære og banan. Hyldeblomstsirup eller ahornsirup |
Sådan gør du
-
1Bring vandet i kog i en gryde, tilsæt havregryn, et godt drys salt, mælk og kanelstænger
-
2Lad havregrøden koge i 3 minutter, tilsæt de tørrede frugter og lad grøden koge videre i yderligere 3 minutter
-
3Tilsæt yderligere mælk om nødvendigt.
-
4Kom havregrøden i en tallerken, og kom derefter friskskårne pæretern og bananskiver på toppen, dryp med hyldeblomst- eller ahornsirup, og spis grøden rygende varm.