Halloumisalat med fennikel og citrus
- 4 Personer
Det skal du bruge:
1 | fennikel |
2 dl. | perlecouscous |
500 g | halloumi |
2 stk. | blodappelsin |
1 stk. | pomelo |
1 stk. | grapefrugt |
Honningdressing:
1 spsk. | honning |
1 spsk. | citronsaft |
3 spsk. | olivenolie |
0.5 tsk. | salt |
0.5 tsk. | sort peber friskkværnet |
Tilbehør:
1 | grøn chili |
1 dl. | pistacienødder , ristede, saltede |
- | Basilikumblade til pynt |
4 skiver | surdejsbrød , til servering |
Sådan gør du
-
1Striml fenniklen tyndt på et mandolinjern.
-
2Kog perlecouscous efter anvisningen på pakken.
-
3Imens skæres halloumi i store firkanter og steges gyldenbrun på en varm pande.
-
4Skær de saftige, solmodne citrusfrugter i skiver eller fileter.
-
5Anret perlecouscous, fennikel, citrusfrugter og den gyldenbrune halloumi på tallerkner eller et fad.
-
6Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og sort peber.
-
7Dryp honningdressingen over, og pynt med tynde skiver af grøn chili, saltede pistacienødder og basilikum. Servér brød til.