Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 dl. | perlerug |
6 stk | gule beder -kan være svære at opdrive, men rødbeder kan bruges 6 gulerødder ( gerne både orange og hvide) |
2 spsk. | hvidløgsolie |
50 g | fåreost eller fetaost |
- | lidt friskrevet peberrod |
6 stk | gulerødder (gerne både orange og hvide) |
2 spsk. | hvidløgsolie |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10