Gule beder og rødder med perlerug
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | perlerug |
6 stk. | gule beder -kan være svære at opdrive, men rødbeder kan bruges 6 gulerødder ( gerne både orange og hvide) |
2 spsk. | hvidløgsolie |
50 g | fåreost eller fetaost |
- | lidt friskrevet peberrod |
6 stk. | gulerødder (gerne både orange og hvide) |
2 spsk. | hvidløgsolie |
Sådan gør du
-
1Tilbered perlerug efter anvisning.
-
2Vask bederne godt og kog dem møre i ca. 35 minutter.
-
3Tag dem op og skyl dem i koldt vand.
-
4Lad dem stå, indtil du kan holde dem, og pil så skrællen af.
-
5Skær bederne i skiver.
-
6Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker.
-
7Kog dem møre.
-
8Vend perlerug med olie og fordel på fire tallerkener.
-
9Kom beder og rødder herpå.
-
10Drys smuldret ost, lidt peberrod og evt. urter på og server.