Grøntsagspaella med sesamyoghurt
- 4 Personer
Grøntsagspaella
4 dl. | fuldkornsris |
1 tsk. | gurkemeje |
1 stk. | terning økologisk grøntsagsbouillon |
2 tsk. | majskolbe |
2 stk. | peberfrugter |
- | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
2 tsk. | paprika |
Sesamyoghurt
2 spsk. | Tahin |
1 spsk. | tamari eller anden sojasauce |
- | Saft fra en halv lime |
1 tsk. | sukker |
3 dl. | sødmælksyoghurt |
1 dl. | hakkede urter, gerne koriander og eller persille |
Sådan gør du
-
1Kog risen efter anvisning på emballagen.
-
2Men lad gurkemeje og bouillonterning simre med.
-
3Skær majskolber i skiver og peberfrugter i mindre stykker.
-
4Svits på en pande i olie. Tilføj revet hvidløg og paprika.
-
5Vend ris med grøntsager, og rør saucen sammen.
-
6Start med at røre tahin lind med soja og limesaft.
-
7Server paella med sauce og urter.