Grøntsagspaella med sesamyoghurt
Den spanske paella får her en opdatering med masser af grønt og en frisk dressing lavet på yoghurt. Savner du de grillede fisk og rejer, kan du snildt lave dem også og vende i paella'en.

- 4 Personer
Grøntsagspaella
4 dl. | fuldkornsris |
1 tsk. | gurkemeje |
1 stk. | terning økologisk grøntsagsbouillon |
2 tsk. | majskolbe |
2 stk | peberfrugter |
- | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
2 tsk. | paprika |
Sesamyoghurt
2 spsk. | Tahin |
1 spsk. | tamari eller anden sojasauce |
- | Saft fra en halv lime |
1 tsk. | sukker |
3 dl. | sødmælksyoghurt |
1 dl. | hakkede urter, gerne koriander og eller persille |
Sådan gør du
- 1.Kog risen efter anvisning på emballagen.
- 2.Men lad gurkemeje og bouillonterning simre med.
- 3.Skær majskolber i skiver og peberfrugter i mindre stykker.
- 4.Svits på en pande i olie. Tilføj revet hvidløg og paprika.
- 5.Vend ris med grøntsager, og rør saucen sammen.
- 6.Start med at røre tahin lind med soja og limesaft.
- 7.Server paella med sauce og urter.