Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
400 g | fiskefars |
1 dl. | hakkede urter spinat eller mosede ærter |
3 spsk. | hvedemel |
- | olie eller smør, til stegning |
1 kg | kartofler skrællede og halverede |
4 stk | porrer i tynde skiver |
30 g | smør i tern |
3 spsk. | 18% creme fraiche |
- | salt og sort peber |
- | Friske urter til drys |
- | syltede agurker i mundrette stykker |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10