Grøn melon-gazpacho
- 2 Personer
Ingredienser
0.5 stk. | grøn peberfrugt |
1 stk. | agurk |
2 stk | forårsløg |
0.5 stk. | galiamelon |
1 | stilk bladselleri |
0.5 | avocado |
0.5 | fed hvidløg |
0.5 | grøn chili |
1 dl. | koldt vand evt. 2 dl |
- | saft af 2 lime |
2 spsk. | olivenolie evt. 3 |
- | salt Godt med salt |
Topping
0.5 | grøn peberfrugt Skær i små tern |
0.5 | avocado |
lidt | melon Lidt melon i små tern til topping |
lidt | grøn chili |
1 stk. | forårsløg snit fint |
- | lime skåret i både |
Sådan gør du
-
1Flæk peberfrugten og tag kernerne ud. Skær den i mindre stykker. Skræl agurkerne og skær dem i grove stykker.
-
2Skær bunden af forårsløgene og skær dem i stykker. Flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske og skær skrællen af. Skær melonen i mindre stykker, og kom melon, peberfrugt, agurk, forårsløg, bladselleri, avocado, hvidløg, chili og lidt af vandet i en blender. Blend, til det hele er findelt, og tilsæt det sidste vand, hvis behov.
-
3Blend igen, til suppen er fin og grøn. Smag til med olivenolie, lime og rigeligt salt.
-
4Sæt suppen i køleskabet i mindst 1 time inden servering.
-
5Fordel suppen i 2 kolde skåle og servér.