Grøn melon-gazpacho

Læskende og frisk forret, der endda kan laves dagen i forvejen.
Grøn melon-gazpacho
  • 2 Personer

Ingredienser

0.5 stk. grøn peberfrugt
1 stk. agurk
2 stk forårsløg
0.5 stk. galiamelon
1 stilk bladselleri
0.5 avocado
0.5 fed hvidløg
0.5 grøn chili
1 dl. koldt vand
- saft af 2 lime
2 spsk. olivenolie
- salt

Topping

0.5 grøn peberfrugt
0.5 avocado
lidt melon
lidt grøn chili
1 stk. forårsløg
- lime skåret i både

Sådan gør du

  1. 1.Flæk peberfrugten og tag kernerne ud. Skær den i mindre stykker. Skræl agurkerne og skær dem i grove stykker.
  2. 2.Skær bunden af forårsløgene og skær dem i stykker. Flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske og skær skrællen af. Skær melonen i mindre stykker, og kom melon, peberfrugt, agurk, forårsløg, bladselleri, avocado, hvidløg, chili og lidt af vandet i en blender. Blend, til det hele er findelt, og tilsæt det sidste vand, hvis behov.
  3. 3.Blend igen, til suppen er fin og grøn. Smag til med olivenolie, lime og rigeligt salt.
  4. 4.Sæt suppen i køleskabet i mindst 1 time inden servering.
  5. 5.Fordel suppen i 2 kolde skåle og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen og #forret