Grøn melon-gazpacho

Læskende og frisk forret, der endda kan laves dagen i forvejen.
Grøn melon-gazpacho
  • 2 Personer

Ingredienser

0.5 stk. grøn peberfrugt
1 stk. agurk
2 stk forårsløg
0.5 stk. galiamelon
1 stilk bladselleri
0.5 avocado
0.5 fed hvidløg
0.5 grøn chili
1 dl. koldt vand evt. 2 dl
- saft af 2 lime
2 spsk. olivenolie evt. 3
- salt Godt med salt

Topping

0.5 grøn peberfrugt Skær i små tern
0.5 avocado
lidt melon Lidt melon i små tern til topping
lidt grøn chili
1 stk. forårsløg snit fint
- lime skåret i både

Sådan gør du

  1. 1.Flæk peberfrugten og tag kernerne ud. Skær den i mindre stykker. Skræl agurkerne og skær dem i grove stykker.
  2. 2.Skær bunden af forårsløgene og skær dem i stykker. Flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske og skær skrællen af. Skær melonen i mindre stykker, og kom melon, peberfrugt, agurk, forårsløg, bladselleri, avocado, hvidløg, chili og lidt af vandet i en blender. Blend, til det hele er findelt, og tilsæt det sidste vand, hvis behov.
  3. 3.Blend igen, til suppen er fin og grøn. Smag til med olivenolie, lime og rigeligt salt.
  4. 4.Sæt suppen i køleskabet i mindst 1 time inden servering.
  5. 5.Fordel suppen i 2 kolde skåle og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #forret