Grøn hotdog

En hotter med sprøde asparges i stedet for pølse. Estragonmayonnaise og syltede peberfrugter hertil.
Grøn hotdog
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk hvide asparges
4 stk grønne asparges
1 stk. rød peberfrugt
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
tsk. reven peberrod
6 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18%
2 tsk. friskhakket estragon
1 stk. rødløg
4 stk salatblade
8 stk Miniflutes
1 stk. salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Skræl de hvide asparges. Skær den trævlede bund fra.
  2. 2.Kog de hvide i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Kog de grønne i cirka 1 minut, og afdryp dem.
  3. 3.Hak peberfrugten fint, og vend den med eddike, sukker og peberrod.
  4. 4.I en anden skål rører du mayonnaise med cremefraiche og estragon. Smag til med salt og peber.
  5. 5.Hak rødløget. Lun brødene og anret aspargesene.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #vegetar og #børnevenligt