Grøn hotdog
- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
4 stk. | hvide asparges |
4 stk. | grønne asparges |
1 stk. | rød peberfrugt |
1 tsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | sukker |
tsk. | reven peberrod |
6 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | cremefraiche 18% |
2 tsk. | friskhakket estragon |
1 stk. | rødløg |
4 stk. | salatblade |
8 stk. | Miniflutes |
1 stk. | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Skræl de hvide asparges. Skær den trævlede bund fra.
-
2Kog de hvide i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Kog de grønne i cirka 1 minut, og afdryp dem.
-
3Hak peberfrugten fint, og vend den med eddike, sukker og peberrod.
-
4I en anden skål rører du mayonnaise med cremefraiche og estragon. Smag til med salt og peber.
-
5Hak rødløget. Lun brødene og anret aspargesene.