Grøn hotdog
En hotter med sprøde asparges i stedet for pølse. Estragonmayonnaise og syltede peberfrugter hertil.

- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
4 stk | hvide asparges |
4 stk | grønne asparges |
1 stk. | rød peberfrugt |
1 tsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | sukker |
tsk. | reven peberrod |
6 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | cremefraiche 18% |
2 tsk. | friskhakket estragon |
1 stk. | rødløg |
4 stk | salatblade |
8 stk | Miniflutes |
1 stk. | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Skræl de hvide asparges. Skær den trævlede bund fra.
- 2.Kog de hvide i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Kog de grønne i cirka 1 minut, og afdryp dem.
- 3.Hak peberfrugten fint, og vend den med eddike, sukker og peberrod.
- 4.I en anden skål rører du mayonnaise med cremefraiche og estragon. Smag til med salt og peber.
- 5.Hak rødløget. Lun brødene og anret aspargesene.