Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
165 g | sukker |
60 g | salt |
35 g | paprika |
20 g | hvidløgspulver |
20 g | Løgpulver |
20 g | spidskommen |
2.5 g | chiliflage |
5 g | sennepspulver |
5 g | koriander |
5 g | cayennepeber |
5 g | kebabkrydderi |
2.5 g | allehånde |
En gennemsnitlig nakkefilet på 2,3 kilo har brug for 80 gram rub. Rubben her består af i alt 245 gram krydderier, så gem resten af blandingen i en lufttæt beholder.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10