Grillguruens rub til pulled pork
Pulled pork bliver helt perfekt med en god rub. Johnny Larsen, der står bag sitet grillguru.dk og har grillet i konkurrencer i mange år, har udviklet denne rub, som med garanti fuldender din sommeraften.

- 4 Personer
- 10 Minutes
Rubben
165 g | sukker |
60 g | salt |
35 g | paprika |
20 g | hvidløgspulver |
20 g | Løgpulver |
20 g | spidskommen |
2.5 g | chiliflage |
5 g | sennepspulver |
5 g | koriander |
5 g | cayennepeber |
5 g | kebabkrydderi |
2.5 g | allehånde |
Sådan gør du
- 1.Bland krydderierne sammen
- 2.Rør godt
- 3.Brug rubben som tørrub på dit kød
Tip!
En gennemsnitlig nakkefilet på 2,3 kilo har brug for 80 gram rub. Rubben her består af i alt 245 gram krydderier, så gem resten af blandingen i en lufttæt beholder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør