Gratineret pasta med peberfrugt
Nem hverdagspasta med bacon, værdig afløser for lasagnen. Drop bacon eller erstat med en håndfuld svampe, hvis du vil spise kødfrit.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | tørrede pastarør eller skruer Gerne fusili |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg Hakket |
2 stk | snackpebre I strimler |
3 fed | fed hvidløg i skiver I tyndeskiver |
150 g | Tørsalatet bacon I tern |
4 dl. | tomatpassata (mosede tomater) Hakkede tomater kan også anvendes |
2 tsk. | tørret oregano |
lidt | balsamico Tilføj efter smag |
lidt | Lidt peber og salt |
250 g | frisk mozarella |
Tilbehør:
- | salat |
Sådan gør du
- 1.Tænd ovnen på 200 grader. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- 2.Lav saucen ved at varme olien i en sauterpande. Steg løg, peberfrugt, hvidløg og bacon gyldent over middel/høj varme i ca. 5 min.
- 3.Tilsæt tomat og oregano. Lad det simre i 3-5 min. Smag til med balsamico, salt og peber.
- 4.Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og vend den i panden med tomatsaucen, og hæld det hele i et ovnfast fad. Bræk mozzarellaen i stykker, og fordel over.
- 5.Bag pastaretten i ca. 25-30 min., til den er gylden på toppen.