Gratineret pasta med peberfrugt

Nem hverdagspasta med bacon, værdig afløser for lasagnen
Gratineret pasta med peberfrugt
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g tørrede pastarør eller skruer
3 spsk. olivenolie
1 stk. løg
2 stk snackpebre
3 fed fed hvidløg i skiver
150 g Tørsalatet bacon
4 dl. tomatpassata (mosede tomater)
2 tsk. tørret oregano
lidt balsamico
lidt Lidt peber og salt
250 g frisk mozarella
- salat

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 200 grader. Kog pastaen efter anvisning på pakken.  
  2. 2.Lav saucen ved at varme olien i en sauterpande. Steg løg, peberfrugt, hvidløg og bacon gyldent over middel/høj varme i ca. 5 min.   
  3. 3.Tilsæt tomat og oregano. Lad det simre i 3-5 min. Smag til med balsamico, salt og peber.  
  4. 4.Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og vend den i panden med tomatsaucen, og hæld det hele i et ovnfast fad. Bræk mozzarellaen i stykker, og fordel over.   
  5. 5.Bag pastaretten i ca. 25-30 min., til den er gylden på toppen.   
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret og #passer til sæsonen