Gratinerede portobellosvampe med oksekød
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | portobellosvampe |
400 g | hakket oksekød 10% |
- | salt og peber |
1 fed | hvidløg |
1 spsk. | olivenolie |
100 g | revet emmentaler |
4 håndfulde | rucolasalat |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Rengør svampene, og bræk stilken fra.
-
3Sæt svampene med undersiden opad i en smurt ildfast form eller en bradepande med bagepapir.
-
4Del kødet i 8 dele, og form kødet til små hakkebøffer.
-
5Læg bøfferne i svampene, og krydr med salt og peber.
-
6Riv hvidløget og bland det med olien. Dryp eller pensl hvidløgsolie på kødet.
-
7Drys osten herpå.
-
8Gratiner i ovnen, indtil kødet er gennemstegt, og osten er smeltet og gylden. Ca. 15 minutter.
-
9Server på en bund af rucolasalat.