Gratinerede jomfruhummere med mandel og peberrod
- 4 Personer
Ingredienser
700 g | jomfruhummer Optøede fra frost |
30 g | smør |
50 g | mandelflager (til pynt) |
1 dl. | persille |
1 spsk. | frisk peberrod |
1 dåse | butter beans |
1 stk. | avokado Beregnet ud fra en stor avokado |
2 tsk. | citronsaft |
1 spsk. | dild (finthakket) |
lidt | Lidt salt og peber |
3 dl. | ajvar |
0.5 dl. | cremefraiche 38% |
- | citronbåde |
- | hovedsalat |
- | brød |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 250 grader.
-
2Del jomfruhummerne lige over, og fordel dem på en bradepande.
-
3Smelt smørret i en gryde, og vend det med mandler. Fordel smørblandingen over jomfruhummerne, og gratiner dem i ovnen. Når mandlerne er gyldne efter få minutter, er de klar.
-
4Afdryp bønnerne. Mos avokadoen og bland den med citron, løg og dild. Vend den med butterbeans, og smag til med salt og peber.
-
5I en anden skål rører du ajvar med cremefraiche.
-
6Drys persille og peberrod på jomfruhummerne, og server dem med tilbehør.