Redaktionen anbefaler






300 g | hvedemel |
1.5 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | natron |
1 tsk. | salt |
0.5 tsk. | stødt kardemomme |
1.5 tsk. | stødt kanel |
0.5 tsk. | stødt allehånde |
1 tsk. | stødt ingefær |
1 tsk. | vaniljesukker |
1 stk. | citron, saft og skal |
2.5 dl | vindruekerneolie |
4 stk. | æg |
225 g | brun farin eller muscovadosukker |
100 g | rørsukker |
450 g | græskarmos |
200 g | flødeost ikke light, rumtempereret |
100 g | saltet smør rumtempereret |
1 stk. | skal af 1 citron eller lime |
1 tsk. | vaniljeekstrakt eller 1/2 tsk. rent vaniljepulver |
300 g | flormelis |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10