Redaktionen anbefaler






0.5 l | vand ca 40 grader |
15 g | skallin , loppefrøskaller eller Husk |
1 tsk. | agavesirup eller honning |
1 tsk. | uraffineret salt |
1 tsk. | stødt koriander |
2 tsk. | tørret oregano eller tørret basilikum |
0.5 dl | Ekstra jomfruolivenolie |
1 stk. | æg eller æggeerstatning f.eks hørfrøskum |
50 g | boghvede flager eller glutenfri havregryn |
250 g | rismel |
100 g | majsmel eller polenta |
3 spsk. | majsstivelse |
2 spsk. | sesamfrø til drys |
600 g | hakket oksekød |
1 stk. | chili |
1 stk. | æg |
1 tsk. | glutenfri sennep |
8 stk. | soltørrede tomater i små stykker |
2 spsk. | kapers |
1 dl | parmesanost kan udelades |
- | tørret oregano efter smag |
- | finvalsede havregryn Til at samle farsen |
- | uraffineret salt og peber |
3 stk. | tomater |
3 stk. | dadler udblødt i vand i 30min |
- | uraffineret salt og peber |
- | Ekstra jomfruolivenolie |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10