Redaktionen anbefaler
| 0.5 l | vand ca 40 grader |
| 15 g | skallin , loppefrøskaller eller Husk |
| 1 tsk. | agavesirup eller honning |
| 1 tsk. | uraffineret salt |
| 1 tsk. | koriander, stødt |
| 2 tsk. | tørret oregano eller tørret basilikum |
| 0.5 dl | ekstra jomfru olivenolie |
| 1 stk. | æg eller æggeerstatning f.eks hørfrøskum |
| 50 g | boghvede flager eller glutenfri havregryn |
| 250 g | rismel |
| 100 g | majsmel eller polenta |
| 3 spsk. | majsstivelse |
| 2 spsk. | sesamfrø til drys |
| 600 g | hakket oksekød |
| 1 stk. | chili |
| 1 stk. | æg |
| 1 tsk. | glutenfri sennep |
| 8 stk. | soltørrede tomater i små stykker |
| 2 spsk. | kapers |
| 1 dl | parmesanost kan udelades |
| - | tørret oregano efter smag |
| - | finvalsede havregryn Til at samle farsen |
| - | uraffineret salt og peber |
| 3 stk. | tomater |
| 3 stk. | dadler udblødt i vand i 30min |
| - | uraffineret salt og peber |
| - | ekstra jomfru olivenolie |