Gedeost i krydderolie

Gedeost smelter ikke på samme måde som komælk, når den varmes. Det gør denne blanding ideel til en tur i ovnen, inden den nydes på ristet brød eller i en grøn salat. 
Gedeost i krydderolie
  • 2 Personer

Ingredienser

200 g gedeostrulle
2 dl. olivenolie
1 spsk. af din favorit-krydderblanding (f.eks. oregano, timian, rosmarin)
- Nogle små tørre chilier, f.eks. piri piri

Sådan gør du

  1. 1.Skær osten i skiver.
  2. 2.Bland olien med krydderi, og kom skiftevis ost og olie i et glas.
  3. 3.Lad stå i køleskab natten over eller gerne 2-3 dage, før du serverer ost og olie til ristet brød.
  4. 4.Eller lun osten på bagepapir i ovnen ved 200 grader, indtil den lige begynder at skifte farve.
  5. 5.Server til salat med oliedryp.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser