Fuldkornsgrød med hvidtøl

Smag og konsistens kan bedst beskrives som øllebrød, der møder havregrød. Server naturel eller med en lille skefuld flødeskum og bær på toppen.
Fuldkornsgrød med hvidtøl
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. Knækkede rugkerner
7 dl. vand
1 knsp. salt
2 dl. hvidtøl
3 dl. mælk
3 dl. havregryn

Sådan gør du

  1. 1.Kom rugkerner, vand og salt i en gryde. Lad dem simre i 10 minutter under låg.
  2. 2.Kom øl, mælk og havregryn i. Rør rundt og lad simre i 5 minutter. Rør rundt en gang imellem og spæd eventuelt med mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
  3. 3.Server evt. grøden med kold mælk eller med lidt flødeskum og bær.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #få ingredienser og #morgenmad og brunch