Fuldkornsgrød med hvidtøl
FROKOST

Fuldkornsgrød med hvidtøl

Smag og konsistens kan bedst beskrives som øllebrød, der møder havregrød. Server naturel eller med en lille skefuld flødeskum og bær på toppen.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. Knækkede rugkerner
7 dl. vand
1 knsp. salt
2 dl. hvidtøl
3 dl. mælk
3 dl. havregryn

Sådan gør du

  1. 1
    Kom rugkerner, vand og salt i en gryde. Lad dem simre i 10 minutter under låg.
  2. 2
    Kom øl, mælk og havregryn i. Rør rundt og lad simre i 5 minutter. Rør rundt en gang imellem og spæd eventuelt med mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
  3. 3
    Server evt. grøden med kold mælk eller med lidt flødeskum og bær.